Servicii

Confectii Baraje Retinere Petrol
Confectia de barje pentru retienerea petrolului reprezinta un instrument clasic in activitatile de depoluare si totodata un porcedeu ce de multe ori este utilizat cu succes in activitatile de depoluare a apelor.
Producere substante absorbante petrol
Branic produce, comercializeaza si utilizeaza in activitati substante absorbante de produse petroliere ajunse accidental in mediu. Substantele noastre pot fi utilizate atat pe apa cat si pe uscat cu aceasi putere de absorbtie, nepierzandu-si din caracteristici. Toate produsele noastre au fost folosite cu succes in orice tip de activitate depoluanta.
Servicii Depoluare
Poluarea este un fenomen ce aluat amploare in ultimii ani in Romania si aici vorbim in special de poluarea apelor maritime, fluviale sau lacuri. Branic dispune de o indelungata experienta si de logistica si cunostintele necesare pentru a instrumenta si actiona in orice tip de actiune de acest gen. Ne putem deplasa oriunde in tara cu echipamentul potrivit pentru servii de depoluare.
Curatat si calibrat rezervoare.
Serviciul de curatare si calibrare de rezervoare implica porcedee dificile. Branic va ofera solutii simple si rapide pentru curatat, calibrat si control U.S. pentru rezervoare.
Instalatii electrice si sanitare
Instalatiile electrice si sanitare reprezinta o baza pentru orice tip de constructie. Echipa specializata de catre Branic va asigura lucrari de instalatii si mentenanta in condtii de siguranta si profesionalism pentru orice tip de constructie, industriala sau civila.
Confectii Metalice
Confectionam orice tip de lucrare din metal sau fier forjat. Serviciile in aceasta nisa sunt complete si includ montaj, deplasare, proiect si executie. Calitatea lucrarii o putem dovedi prin multiplele lucrari efectuate in Constanta si imprejurimi.